Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepta žuvis su grybais
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Žuvies filė , 500 gramų
- Pievagrybiai , 300 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai , 1 saujelė
- Svogūnai , 150 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Žuvį supjaustykite gabaliukais ir apibarstykite prieskoniais.
Žuvies filė pavoliojame kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir apkepiname keptuvėje. Kiekvieną žuvies gabaliuko pusę apkepame 5-7 min.
Keptuvėje pakepiname 2 min. svogūnus. Suberiame smulkintus grybus ir kepiname dar 5 minutes.
Žuvį patiekiame su grybais.
Receptą atsiuntė Edita
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!