Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepta žuvis su grybais

Kepta žuvis su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvies filė , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 1 saujelė
  • Svogūnai , 150 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustykite gabaliukais ir apibarstykite prieskoniais.

  2. Žuvies filė pavoliojame kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir apkepiname keptuvėje. Kiekvieną žuvies gabaliuko pusę apkepame 5-7 min.

  3. Keptuvėje pakepiname 2 min. svogūnus. Suberiame smulkintus grybus ir kepiname dar 5 minutes.

  4. Žuvį patiekiame su grybais.

Receptą atsiuntė Edita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Koldūnai iš kukurūzų miltų Kreminė svogūnų sriuba Virtos “gėlytės” Tarkuotų bulvių virtinukai Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!