Keptas faršas su pupelėmis

Malta veršiena - 300 gr.
malta kiauliena - 300 gr.
Raudonosios konservuotos pupelės - 2 indeliai
Konservuoti pomidorai be odelių
Imbiero šaknis
Alyvų aliejus
Bazilikas, paprika, svogūno galvutė, česnako galvutė, Graikiški arba Itališki prieskoniai maltai mėsai.
Smulkiai pjaustome paprika, svogūną, ir apkepiname. Į indą sudedame faršą ir maišome. Prieskonius ištirpiname vandenyje ir supilame į faršą, tada pilame porą šaukštų alyvų aliejaus, suberiame tarkuotą imbiero šaknį ir supilame keptas daržoves. Viską verčiame į gilią keptuvę ir maišydami kepame. Kai faršas apskrunda, suverčiame pupeles ir pomidorus, pridedame smulkiai kapotų česnakėlių ir dar troškiname su dangčiu 15 min. Skanaus ;)
- Komentuoti

;)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą