Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas faršas su pupelėmis

Keptas faršas su pupelėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. Malta veršiena - 300 gr.
    malta kiauliena - 300 gr.
    Raudonosios konservuotos pupelės - 2 indeliai
    Konservuoti pomidorai be odelių
    Imbiero šaknis
    Alyvų aliejus
    Bazilikas, paprika, svogūno galvutė, česnako galvutė, Graikiški arba Itališki prieskoniai maltai mėsai.

  2. Smulkiai pjaustome paprika, svogūną, ir apkepiname. Į indą sudedame faršą ir maišome. Prieskonius ištirpiname vandenyje ir supilame į faršą, tada pilame porą šaukštų alyvų aliejaus, suberiame tarkuotą imbiero šaknį ir supilame keptas daržoves. Viską verčiame į gilią keptuvę ir maišydami kepame. Kai faršas apskrunda, suverčiame pupeles ir pomidorus, pridedame smulkiai kapotų česnakėlių ir dar troškiname su dangčiu 15 min. Skanaus ;)

Komentarai1
Administrator

;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!