Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas farširuotas kiaušinis

Keptas farširuotas kiaušinis
Keptas farširuotas kiaušinis Keptas farširuotas kiaušinis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Bulvė , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Džiūvėsėliai , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinio išimamas baltymas. Pakepiname svogūną.

  2. Smulkiai supjaustomos virtos bulvės, česnakas, sutarkuojama morka. Viską sumaišome su krakmolu, prieskoniais ir išimtu tryniu. Pakepame ant keptuvės, kol įgaunama ruda spalva.

  3. Ant perpus perpjauto kiaušinio dedame paruoštą įdarą: 1 prie 1.

  4. Padarome juos ovalo formos.

  5. Pamirkome juos kiaušinio plakinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.

  6. Paruoštus kiaušinius kepame keptuvėje, kol gražiai apskrus.

  7. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Želė tortas „Vasarėlė“ Pekino kopūstų salotos Čenakai Porų mišrainė su kumpiu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!