Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas kalakutas

Keptas kalakutas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Ingredientai:
  • Kalakutas, didelis , 1 vienetas
  • Vanduo , 5 litrai
  • Druska , 200 gramų
  • Citrinų rūgštis , 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji malti pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, malti , 6 skiltelės
  • Prieskoninės žolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutą pamerkite į vandenį, kad apsemtų, pridėkite druskos ,supjaustytos citrinos ir citrinos rūgšties. Laikykite apie 12 val. vėsioje patalpoje.

  2. Po to išimkit iš marinato, įtrinkite prieskoniais ir įvyniokite į foliją. Orkaitę įkaitinkite iki 250°C temperatūros. Įvyniotą kalakutą įdėkite į skardą (krūtinėle į viršų) ir įpilkite 1 litrą vandens. Sumažinkite temperatūrą iki 200°C ir kepkite 2 val. Po to foliją viršuje perkirpkite, atlenkite ir dar kepkite apie 1 val., kol paukštis gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Pieno ir ledų kokteilis Cukinija žiemai "Donecko" Šparaginių pupelių sriuba Taco Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!