Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas karpis

Keptas karpis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Karpis , 1 kilogramas
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Žalumynai , 1 saujelė
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Aliejus , 50 gramų
  • Sultys, citrinų , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutvarkytą, išmirkytą ir supjaustytą karpį reikia kiek palaikyti ištrintą prieskonių, druskos, citrinos sulčių ir žalumynų mišiniu (bazilikai, pertražolės, rozmarinai).

  2. Tuomet pamirkyti po gabaliuką kiaušinio plakinyje, džiuvėsiuose ir kepti keptuvėje aliejuje.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Virti briuselio kopūstai su sviestu Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Virtos “gėlytės” Naminė pica Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!