Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Grybai , 200 gramų
- Svogūnai , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
- Pomidorai , 1 vienetas
- Citrina , 0,5 vieneto
- Petražolės , 1 pundelis
- Bulvės , 6 vienetai
Žuviai:
- Karpis , 1,5 kilogramo
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Karpį išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apšlakstome citrinos sultimis.
Svogūną ir pievagrybius susismulkiname, padruskiname, papipiriname ir pakepiname aliejuje apie 10 min.
Žuvį taip pat papipiriname ir padruskiname ir visų pusių bei sudedame grybų įdarą į vidų. Galima susmaigstyti pagaliukais.
Bulves, perpjautas per pusę, apverdame ir sudedame aplink žuvį į aliejuotą kepimo indą.
Pomidorus supjaustome griežinėliais ir dedame tarp bulvių. Apibarstome smulkintomis petražolėmis.
Citriną taip pat supjaustome griežinėliais ir dedame ant žuvies viršaus.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 50 minučių.
Receptą atsiuntė Neda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!