Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru

Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grybai , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Garnyrui:
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bulvės , 6 vienetai
Žuviai:
  • Karpis , 1,5 kilogramo
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apšlakstome citrinos sultimis.

  2. Svogūną ir pievagrybius susismulkiname, padruskiname, papipiriname ir pakepiname aliejuje apie 10 min.

  3. Žuvį taip pat papipiriname ir padruskiname ir visų pusių bei sudedame grybų įdarą į vidų. Galima susmaigstyti pagaliukais.

  4. Bulves, perpjautas per pusę, apverdame ir sudedame aplink žuvį į aliejuotą kepimo indą.

  5. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir dedame tarp bulvių. Apibarstome smulkintomis petražolėmis.

  6. Citriną taip pat supjaustome griežinėliais ir dedame ant žuvies viršaus.

  7. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 50 minučių.

Receptą atsiuntė Neda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės apkepas Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtos “gėlytės” Biskvitinis pyragas Vištienos kotletai su pievagrybiais Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!