Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas lašišos žiedas

Keptas lašišos žiedas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 700 gramų
  • Batonas , 3 riekės
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir pievagrybius pakepinti 2 šaukštuose aliejaus. Atvėsinti.

  2. Batono riekutes užpilti grietinėle arba pienu ir palikti brinkti.

  3. Lašišą sumalti, į tą patį indą sumalti 2 virtus kiaušinius, keptus svogūnus su pievagrybiais ir mirkytą batoną.

  4. Į masę įmušti 2 nevirtus kaišinius, pilti ištirpintus 2 šaukštus sviesto, sudėti druską bei prieskonius ir gerai išminkyti.

  5. Kepimo formą patepti sviestu, dėti pusę masės.

  6. Likusius 2 virtus kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir išdėlioti ant masės lengvai paspaudžiant.

  7. Ant viršaus sudėti likusią masę, paviršių išlyginti.

  8. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 1 val, kol pakils ir gražiai apskrus.

  9. Atvėsinti ir išimti iš formos. Puošti citrinomis, majonezu, petražolėmis, spanguolėmis. Skanaus!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Burokėlių salotos Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!