Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas lynas prie alaus

Keptas lynas prie alaus
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lynas , 1 vienetas
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Rozmarino šakelė , 2 vienetai
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Krapai , 1 pundelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 100 gramų
  • Druska , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Lyną išdarinėti, galvą palikti, o žvynus nubrūžinti su druska.

  2. Smulkintą česnaką sumaišyti su 50 g. aliejaus, šaukšteliu druskos, bei priberti po žiupsnelį kiekvienų prieskonių. Mišiniu ištrinti žuvies išorę ir vidų, įdėti į vidų krapų. rozmarino Palikti susistovėti bent 2 valandoms.

  3. Žuvies viršų aptepti pasūdytu aliejumi bei kepti orkaitėje, ar krosnyje, aliejuotoje skardoje apie 40 min. Suvyniojus folijoje galima kepti ir ant laužo.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!