Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas triušis

Keptas triušis
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Triušis , 1 vienetas
  • Lašiniai , 30 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 7 gramai
  • Taukai , 5 gramai
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį mėsai užpilti.

  2. Iškeptą mėsą sukapokite gabalais, užpilkite mėsos sultimis ir paduokite su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais.

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!