Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas upėtakis

Keptas upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Upėtakis , 2 gabalai
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Juodieji pipirai
  • Baltieji pipirai
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
  • Bulvės , 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies gabalus nuplauti, nusausinti, išspausti ant jų pusės citrinos sulčių, barstyti pipirų ir druskos. Leisti marinuotis apie 30 - 60 minučių. Tada žuvį sudėti apkepti į įkaitintą aliejų (iš abiejų pusių). Bulves nuskusti, nuplauti supjaustyti griežinėliais. Į kepimo skardą sudėti apkeptą žuvį ir bulves (jas apšlakstyti aliejumi). Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Paprasta, bet labai skanu!

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Naminė pica Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!