Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti baklažanai su medumi

Kepti baklažanai su medumi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 0,5 litro
  • Druska , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 2 valgomieji šaukštai
Glajui:
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Baklažanai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustyti 0,5 cm storumo griežinėliais.

  2. Marinatą pasigaminame iš vandens, cukraus, acto ir druskos.

  3. Supjaustytus baklažano griežinėlius užpilame marinatu, kad apsemtų. Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą.

  4. Išmarinuotus baklažanus ištepsime pasigamintu glajumi.

  5. Glajų gaminsime iš alyvuogių aliejaus, medaus, druskos, acto ir juodųjų pipirų. Viską labai gerai išmaišome.

  6. Kiekvieną baklažano riekutę ištepame glajumi iš abiejų pusių.

  7. Kepame ant griliaus po 2 minutes kiekvieną baklažano pusę.

  8. Tinka ir kaip garnyras. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių mišrainė su majonezu Trešnių trauktinė Želė tortas „Vasarėlė“ Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!