Greita paieška
Receptai
Draugai
Kepti baklažanai su medumi
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Vanduo , 0,5 litro
- Druska , 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Actas , 2 valgomieji šaukštai
Glajui:
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Medus , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Actas , 1,5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Baklažanai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Baklažaną supjaustyti 0,5 cm storumo griežinėliais.
Marinatą pasigaminame iš vandens, cukraus, acto ir druskos.
Supjaustytus baklažano griežinėlius užpilame marinatu, kad apsemtų. Dedame į šaldytuvą ir palaikome apie 1 valandą.
Išmarinuotus baklažanus ištepsime pasigamintu glajumi.
Glajų gaminsime iš alyvuogių aliejaus, medaus, druskos, acto ir juodųjų pipirų. Viską labai gerai išmaišome.
Kiekvieną baklažano riekutę ištepame glajumi iš abiejų pusių.
Kepame ant griliaus po 2 minutes kiekvieną baklažano pusę.
Tinka ir kaip garnyras. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Silvija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!