Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti brokoliai su citrinų padažu

Kepti brokoliai su citrinų padažu
Kepti brokoliai su citrinų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas , 40 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai , 1 pundelis
  • Citrina , 1 vienetas
  • Grietinėlė, neriebi , 250 mililitrų
Reikės:
  • Grietinėlė, neriebi , 500 mililitrų
  • Maskarponės sūris , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Parmezano sūris , 50 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Brokoliai , 700 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Brokolių žiedynus išskirstyti ir sudėti įverdantį ir pasūdytą vandenį, Virti apie 5-8 minutes. Nusausinti.

  2. Išplakti kiaušinius, grietinėlę, sutarkuotą parmezano sūrį, maskarpone sūrį ir prieskonius.

  3. Brokolius sudėti į kepimo indą ir užpilti kiaušinių ir grietinėlės plakiniu.

  4. Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių.

  5. Padažas:
    ištirpiname sviestą, pakepiname miltus. Supilame grietinėlę, sukapotus krapus ir 1 citrinos sultis. Pamaišome ir pakaitiname apie 4 minutes. Užvirinti nereikia!

  6. Brokolius patiekti su padažu.

Receptą atsiuntė Laisva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainė gražiau ir skaniau atrodys, jei kiekvieną daržovių rūšį apipilsite aliejumi ir tik po to sumaišysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Salotos su lašiša Salotos "Į gamtą" Purūs keksiukai Citrinų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!