Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti brokoliai su citrinų padažu

Kepti brokoliai su citrinų padažu
Kepti brokoliai su citrinų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas , 40 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai , 1 pundelis
  • Citrina , 1 vienetas
  • Grietinėlė, neriebi , 250 mililitrų
Reikės:
  • Grietinėlė, neriebi , 500 mililitrų
  • Maskarponės sūris , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Parmezano sūris , 50 gramų
  • Prieskoniai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Brokoliai , 700 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, juodieji , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Brokolių žiedynus išskirstyti ir sudėti įverdantį ir pasūdytą vandenį, Virti apie 5-8 minutes. Nusausinti.

  2. Išplakti kiaušinius, grietinėlę, sutarkuotą parmezano sūrį, maskarpone sūrį ir prieskonius.

  3. Brokolius sudėti į kepimo indą ir užpilti kiaušinių ir grietinėlės plakiniu.

  4. Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių.

  5. Padažas:
    ištirpiname sviestą, pakepiname miltus. Supilame grietinėlę, sukapotus krapus ir 1 citrinos sultis. Pamaišome ir pakaitiname apie 4 minutes. Užvirinti nereikia!

  6. Brokolius patiekti su padažu.

Receptą atsiuntė Laisva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Kiaulienos nugarinė su sūriu Paprikų ir pomidorų salotos Šventiška žąsies krūtinelė Krevetės grietinėlės padaže Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!