Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti grybai

Kepti grybai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grybai , 300 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkiname svogūną ir pakepiname ant sviesto.

  2. Į pakepintus svogūnus suberiame grybus (marinuotus arba nuvirtus vandenyje), pilame šiek tiek vandens ir patroškiname apie 20 minučių. Tinka kaip garnyras.

Receptą atsiuntė Gytė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Porų mišrainė su kumpiu Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Helovyno punšas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!