Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kalafiorai

Kepti kalafiorai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kalafioras , 1 vienetas
  • Druska, Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.

  2. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.

  3. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su pomidorais ir sūriu Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!