Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kalafiorai

Kepti kalafiorai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kalafioras , 1 vienetas
  • Druska, Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, kepimui , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.

  2. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.

  3. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!