Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti karosai

Kepti karosai
Rekomenduojame:
Įvertino 17 lankytojų 5

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. svieziu karosu;prieskoniu;aliejaus kepimui.

  2. karosus isdarinejame nupjaustome pelekus,nuskutame zvynus.Nugareles keliose vietose ipjauname ir suprieskoniuojame.I keptuve pilame aliejaus,zuvi pavoliojame miltuose ir kepame is abieju pusiu,kol graziai apskrus.Paprasta ir skanu.

Komentarai5
gintaras

skanus tie karosai jei prudas svarus jr dar kai paseri tj isvis grazus uzauga nem nem=)

Lina Žebrauskienė

aga,visko zmogui reikia :))

jolanta kasputienė

kartais ir su dumblu neblogai;)

Lina Žebrauskienė

karosai dumblu atsiduoda tie,kurie nesvariame prude auga.

lineta

man tai dumblu tie karosai atsiduoda ,nesupyk;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Krevetės grietinėlės padaže Raugintų kopūstų sriuba Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!