Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kaštonai

Kepti kaštonai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 1

Kategorijos: Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kaštonai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kaštonų galiukus įpjaukite X forma. Garai turės pro kur išeiti ir taip išvengsite "sprogimo" :)

  2. Sudėkite kaštonus ant kepimo skardos taip, kad įpjautos vietos būtų viršuje.

  3. Kepkite kaštonus 220 temperatūroje 15-25 minutes, kol jie suminkštės ir bus galima lengvai nulupti.

  4. Leiskite kaštonams atvėsti ir juos nulupkite.

  5. Juos galima naudoti įvairių salotų ir troškinių gamyboje.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai1
barbara

labai skanu su lasinukais,tik tiek valgomieji lyg tai vadinami kastainiais,o ne kastonais! lietuviski kastonai yra nuodingi!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Salotos su lašiša Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!