Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kaštonai

Kepti kaštonai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kaštonai , 200 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Būtinai įpjauti kaštonus. Įpjovimas turėtų būti gana gilus 0,5 - 1 cm.

  2. Į įpjovas įberti po mažą žiupsnelį druskos.

  3. Sudėkite kaštonus į kepimo skardą (kaštono įpjova turi būti viršuje) ir kepkite orkaitėje esant 180 laipsnių temperatūrai apie 20 - 30 minučių. Valgyti karštus.

Receptą atsiuntė Žydrūnė
Komentarai1
milda

Ydomu..reiktu pabandyti :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!