Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kaštonai

Kepti kaštonai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kaštonai , 200 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Būtinai įpjauti kaštonus. Įpjovimas turėtų būti gana gilus 0,5 - 1 cm.

  2. Į įpjovas įberti po mažą žiupsnelį druskos.

  3. Sudėkite kaštonus į kepimo skardą (kaštono įpjova turi būti viršuje) ir kepkite orkaitėje esant 180 laipsnių temperatūrai apie 20 - 30 minučių. Valgyti karštus.

Receptą atsiuntė Žydrūnė
Komentarai1
milda

Ydomu..reiktu pabandyti :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminiai kotletai Mišrainė Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Nugarinės šašlykas Burokėlių salotos Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!