Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kaštonai

Kepti kaštonai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kaštonai , 200 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Būtinai įpjauti kaštonus. Įpjovimas turėtų būti gana gilus 0,5 - 1 cm.

  2. Į įpjovas įberti po mažą žiupsnelį druskos.

  3. Sudėkite kaštonus į kepimo skardą (kaštono įpjova turi būti viršuje) ir kepkite orkaitėje esant 180 laipsnių temperatūrai apie 20 - 30 minučių. Valgyti karštus.

Receptą atsiuntė Žydrūnė
Komentarai1
milda

Ydomu..reiktu pabandyti :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Vištienos kepsniukai Žuvienė iš upėtakio Mieliniai čeburėkai Burokėlių salotos Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!