Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti kiaulienos šonkauliukai

Kepti kiaulienos šonkauliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulės šonkauliai , 1,5 kilogramo
  • Bulvės , 10 vienetų
  • Cukinija , 200 gramų
  • Morkos , 4 vienetai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 pakelis
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti aliejų su pomidorų padažu, suberti Kotanyi šonkauliukų prieskonius, mažą šaukštelį druskos, išmaišyti ir ištrinti šonkaulius. Palikti pastovėti per naktį.

  2. Sudėti šonkaulius į skardą.

  3. Šalia sudėti bulves, aptrintas druska, smulkintomis pertažolėmis. Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką, morkos ir moliūgo, ar cukinijos. Dar kartu iškepti likusias morkas, apibarstytos irgi druska bei petražolėmis.

  4. Uždengti folija ir kepti apie valandą. Norint kad apskrustų, kepimo pabaigoje folją nuimti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Keksas su "Dumle" saldainiais ir aitriosiomis paprikomis Mieliniai čeburėkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!