Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti pievagrybiai

Kepti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pievagrybiai , 16 vienetų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus supjaustykite griežinėliais.

  2. Ištirpinkite sviestą ir su grietine sumaišytus grybus pakepinkite apie 8 minutes.

  3. Įmaišykite citrinos sultis ir pakepinkite 2 minutes.

  4. Įmaišykite prieskonių pagal skonį.

  5. Labai skanus garnyras.

Receptą atsiuntė Margarita
Komentarai1
Laima

Kam rašyti "valgomieji šaukštai", kai galima apsieit su vienu žodžiu "šaukštai". Juk yra "šaukštai" ir yra "šaukšteliai". Rusai tik neturi atskirų šių žodžių,.. nenaudokim vertimo..

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Bulviniai vėdarai Folijoje kepta vištiena Paprasta žuvienė Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!