Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti pievagrybiai

Kepti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Garnyrai, Salotos, garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pievagrybiai , 16 vienetų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus supjaustykite griežinėliais.

  2. Ištirpinkite sviestą ir su grietine sumaišytus grybus pakepinkite apie 8 minutes.

  3. Įmaišykite citrinos sultis ir pakepinkite 2 minutes.

  4. Įmaišykite prieskonių pagal skonį.

  5. Labai skanus garnyras.

Receptą atsiuntė Margarita
Komentarai1
Laima

Kam rašyti "valgomieji šaukštai", kai galima apsieit su vienu žodžiu "šaukštai". Juk yra "šaukštai" ir yra "šaukšteliai". Rusai tik neturi atskirų šių žodžių,.. nenaudokim vertimo..

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Varškės pyragas su pudingu Grybų ir bulvių apkepas Folijoje kepta vištiena Kugelis su cukinija Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!