Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti pievagrybiai su citrinos aromatu

Kepti pievagrybiai su citrinos aromatu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Sviestas , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Marinatui:
  • Citrina , 0,5 vieneto
Reikės:
  • Pievagrybiai , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuplauti, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Ant jų išspausti citriną ir leisti pastovėti keletą minučių.

  2. Įkaitintame svieste arba aliejuje pakepti smulkintą česnaką ir svogūno galvą. (Jei didelė svogūno galva, tai galima naudoti tik pusę).

  3. Į keptuvę dėti pievagrybius su citrinos sultimis. Kepti kol grybai išleis skystį ir jis nugaruos. Jie turi gražiai apskrusti.
    Pabaigoje suberti druską ir pipirus.

  4. Galima valgyti su bulvėmis, ryžiais. Taip pat tinka kartu su žuvimi, mėsa kaip garnyras.

Receptą atsiuntė Rimantė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Picos padažas Žemaičių blynai su faršu Čenakai Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!