Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti rauginti kopūstai

Kepti rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rauginti kopūstai , 200 gramų
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus ir į jį suberti smulkiai supjaustytą svogūno galvutę. Šiek tiek juos apkepti ir po to sudėti nusunktus raugintus kopūstus, stambiai supjaustytą obuolį, pabarstyti pipirais ir kepti ant nedidelės ugnies nepamirštant jų pamaišyti iki šiek tiek paruduos.

  2. Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat jie puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų.

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai1
Almantas35

Bandysiu. Prie mėsos manau tikrai skanu bus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Silkė su cinamonu Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!