Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti rauginti kopūstai

Kepti rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rauginti kopūstai , 200 gramų
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus ir į jį suberti smulkiai supjaustytą svogūno galvutę. Šiek tiek juos apkepti ir po to sudėti nusunktus raugintus kopūstus, stambiai supjaustytą obuolį, pabarstyti pipirais ir kepti ant nedidelės ugnies nepamirštant jų pamaišyti iki šiek tiek paruduos.

  2. Tokius kopūstus skanu valgyti šaltą žiemos vakarą su bulvėmis ar duona. Taip pat jie puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų.

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai1
Almantas35

Bandysiu. Prie mėsos manau tikrai skanu bus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Pekino kopūstų salotos Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Zrazai su trimis įdarais Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!