Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti šonkauliukai

Kepti šonkauliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 1,2 kg kiaulienos
    šonkauliukų,
    druskos.
    Uždarui:
    2 šaukštai aliejaus,
    šaukštas citrinos sulčių,
    šaukštas sojos padažo,
    šaukštas medaus,
    1-2 skiltelės česnako.

  2. Paruošti užpilą: česnakus nulupti, smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir viską gerai išmaišyti.

    Mėsą nuplauti, nušluostyti, padalinti porcijomis, pasūdyti ir 3-4 valandoms sudėti į indą. Paskui išimti ir po 15 min. iš abiejų pusių kepti ant grotelių.

Komentarai3
Kepeja

Kiek laiko kepti reikia ir kokioj temperaturoj

Smalizius

Tikrai skanu ir nesunku daryti. Tik as tame padaze laikiau visa nakti :)

Renata Lukosiene

skanu:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Koldūnai iš kukurūzų miltų Zuvu ikrai prie......... Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!