Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti šonkauliukai baltame vyne su pomidorų padažu

Kepti šonkauliukai baltame vyne su pomidorų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 4

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Sausas baltas vynas , 1 stiklinė
  • Sojos padažas , 4 valgomieji šaukštai
  • Česnako galva , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Grūsti juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 stiklinė
Reikės:
  • Šonkauliukai , 0,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Marinatui skirtus produktus sumaišiau dubenyje. Nuluptas česnako skilteles supjausčiau išilgai kiekvieną į 4 dalis. Šonkauliukus, jei dar nesupjaustyti, supjausčiau po kauliuką atskirai.

  2. Sudėjau į dubenį su marinatu ir išmaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Taip paruoštą mėsą palikau parai marinuotis. Jei labai skubiai reikia pagaminti - palikite mažiausiai 12 val.

  3. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min., kepimo indą uždengusi folija, kad pasitroškintų. Iškepusius patiekiau su spagečiais, konservuotais kukurūzais ir svogūnų laiškais.
    SKANAUS !

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai4
Kristina

turejo buti žiupsnelis :) chi chi chi

regis

stikline druskos????!!

Kristina

Ačiū Jums už gerą žodį ;)

Brigita

Si recepta as jau isbandziau radusi Jusu tinklarastyje.
Tikrai puikiai viskas pavyko ir buvo skanu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Orkaitėje kepta višta apelsinų marinate Nugarinės šašlykas Silkė su cinamonu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!