Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti sparneliai

Kepti sparneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Sojos padažas , 150 mililitrų
  • Kečupas , 150 mililitrų
  • Svogūnai , 150 gramų
Reikės:
  • Vištienos sparneliai , 700 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite svogūnus.

  2. Sojų padažą sumaišykite su kečupu.

  3. Sudėkite svogūnus ir sparnelius

  4. Pamaišykite, kad marinatas padengtų visus vištų sparnelius.

  5. Marinuokite šaldytuve 3-4 valandas.

  6. Kepkite grilyje arba 30-35 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Vytė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Purūs blyneliai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!