Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais

Kepti suktinukai  "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Salierų stiebai , 2 vienetai
  • Paprika, saldi , 1 vienetas
  • Morkos , 2 vienetai
  • Ryžių makaronai, stikliniai (ploni) , 50 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Tailandietiškas žuvų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, skrudinimui , 2 litrai
  • Kiaušinai , 1 vienetas
Padažui:
  • Jogurtas, natūralus , 200 gramų
  • Tailandietiškas žuvų padažas arba sojos , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai , 3 vienetai
  • Kalendros, šviežios , 1 pundelis
  • Čili pipirai , 2 vienetai
  • Svogūnų laiškai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiais kubeliais supjaustyti morkas, salierus ir papriką. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti morkas ir pakepinti 3 minutes.
    Sudėti salierus ir papriką, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Iškepus, ataušinti daržoves.

  2. Makaronus virti vandenyje 4 minutes (ar pagal instrukciją ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir paskui nukošti.

  3. Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, tiek pat stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti kiaušinio plakiniu.

  4. Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
    suktinukus iš aliejaus padėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigerų aliejaus likučiai.

  5. Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, kalendras ir svogūnų laiškus. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų ar sojos padažą, dar kartą permaišyti.
    Patiekti prie keptų suktinukų.

    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Moliūgų sriuba su ryžiais Gardus troškinys su dešrelėmis Hot Shot Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!