Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti traškūs avinžirniai

Kepti traškūs avinžirniai
Kepti traškūs avinžirniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti avinžirniai , 1 skardinė
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirnius nuvarvinti ir nusausinti. Suberti į dubenį, pabarstyti prieskonius ir įpilti aliejaus. Viską išmaišyti. Paskleisti juos skardoje.

  2. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol taps traškūs. Tai puikus užkandis.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Tarkuotų bulvių virtinukai Naminė pica Raugintų kopūstų sriuba Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!