Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti traškūs avinžirniai

Kepti traškūs avinžirniai
Kepti traškūs avinžirniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti avinžirniai , 1 skardinė
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirnius nuvarvinti ir nusausinti. Suberti į dubenį, pabarstyti prieskonius ir įpilti aliejaus. Viską išmaišyti. Paskleisti juos skardoje.

  2. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol taps traškūs. Tai puikus užkandis.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
"Havajų" pica Burokėlių salotos Zrazai su trimis įdarais Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!