Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti traškūs avinžirniai

Kepti traškūs avinžirniai
Kepti traškūs avinžirniai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Konservuoti avinžirniai , 1 skardinė
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Avinžirnius nuvarvinti ir nusausinti. Suberti į dubenį, pabarstyti prieskonius ir įpilti aliejaus. Viską išmaišyti. Paskleisti juos skardoje.

  2. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol taps traškūs. Tai puikus užkandis.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai Burokėlių salotos Grybų padažas Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!