Greita paieška
Receptai
Draugai

Kepti vištienos maltiniai

Kepti vištienos maltiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 74 g vištienos,
    18 g pyrago,
    22 g pieno,
    3 g sviesto,
    0.5 kiaušinio,
    10 g maltų džiuvėsėlių,
    13 g lydyto sviesto,
    150 g priedo, žalumynų, druskos.

  2. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame svieste.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Vištiena su paprika Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!