Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos bulvės su česnaku

Keptos bulvės su česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnas , 2 galvos
  • Čiobreliai , 1 saujelė
  • Alyvuogių aliejus , 150 mililitrų
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas , 3 skiltelės
Garnyrui:
  • Bulvės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, supjaustyti. (Bulvę perpjauti į 4 dalis, didesnę galima ir į 6).

  2. Susmulkinti svogūnus, česnaką.

  3. Į kepimo skardą sudedame bulves.

  4. Į aliejų suberiame džiovintus čiobrelius, smulkintą svogūną, česnaką, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome.

  5. Bulves užpilame aliejumi.

  6. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

  7. Tinka su šviežiomis daržovėmis. Galima panaudoti kaip garnyrą.

Receptą atsiuntė Mėta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Lengvos kopūstų salotos Sojos pupelių kotletai Nugarinės šašlykas Vanilinis ledų kokteilis Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!