Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos bulvės su česnaku

Keptos bulvės su česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnas , 2 galvos
  • Čiobreliai , 1 saujelė
  • Alyvuogių aliejus , 150 mililitrų
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas , 3 skiltelės
Garnyrui:
  • Bulvės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, supjaustyti. (Bulvę perpjauti į 4 dalis, didesnę galima ir į 6).

  2. Susmulkinti svogūnus, česnaką.

  3. Į kepimo skardą sudedame bulves.

  4. Į aliejų suberiame džiovintus čiobrelius, smulkintą svogūną, česnaką, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome.

  5. Bulves užpilame aliejumi.

  6. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

  7. Tinka su šviežiomis daržovėmis. Galima panaudoti kaip garnyrą.

Receptą atsiuntė Mėta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos kotletai su pievagrybiais Kreminė svogūnų sriuba Kopūstų salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!