Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos bulvės su česnaku

Keptos bulvės su česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnas , 2 galvos
  • Čiobreliai , 1 saujelė
  • Alyvuogių aliejus , 150 mililitrų
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas , 3 skiltelės
Garnyrui:
  • Bulvės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, supjaustyti. (Bulvę perpjauti į 4 dalis, didesnę galima ir į 6).

  2. Susmulkinti svogūnus, česnaką.

  3. Į kepimo skardą sudedame bulves.

  4. Į aliejų suberiame džiovintus čiobrelius, smulkintą svogūną, česnaką, druską, pipirus. Viską gerai išmaišome.

  5. Bulves užpilame aliejumi.

  6. Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

  7. Tinka su šviežiomis daržovėmis. Galima panaudoti kaip garnyrą.

Receptą atsiuntė Mėta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu Marinuota strimele Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!