Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos cukinijos su traškia alaus plutele

Keptos cukinijos su traškia alaus plutele
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija, jauna , 2 vienetai
  • Alus (arba gazuotas mineralinis) , 1 stiklinė
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakai, trinti , 2 skiltelės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas supjaustyti storais griežiniais.

  2. Dubenėlyje gerai išplakti kiaušinius su druska. Tada supilti alų, sudėti trintą česnaką, berti pipirų ir vėl gerai išplakti.

  3. Tada cukinijų griežinukus pamirkyti plakinyje, apvolioti džiūvėsėliuose ar miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje keletą minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Marinuoti žiediniai kopūstai Bulvės su grybais kaimiškai Marinuotos šparaginės pupelės Šaltos kavos kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!