Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptos kefalės
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Baltosios pupelės, konservuotos , 240 gramų
- Mėlynas svogūnas , 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Raudonėlio šakelės , 2 vienetai
- Lauro lapai , 5 vienetai
- Bazilikai, švieži , 1 sauja
- Petražolės, šviežios , 1 saujelė
- Morkos , 2 vienetai
- Raudona paprika
- daržovių sultinys , 200 mililitrų
- Vyno actas , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 2 žiupsneliai
- Kefalės , 2 valgomieji šaukštai
- Miltai , 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai , 4 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Pupeles nusunkti. Svogūną supjaustyti griežinėliais, česnaką – sukapoti. Kitas daržoves supjaustyti gabaliukais.
Aliejuje kartu su šaukštu sviesto pakepinti svogūną, česnaką, smulkintas prieskonines žoleles ir daržoves.
Į masę supilti daržovių sultinį, actą, sudėti pupeles. Kaitint,i maišant, 6 minutes. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Žuvis įpjauti skersai. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir miltais. Iškepti likusiuose riebaluose. Patiekti su daržovėmis.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!