Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos kefalės

Keptos kefalės
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Baltosios pupelės, konservuotos , 240 gramų
  • Mėlynas svogūnas , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėlio šakelės , 2 vienetai
  • Lauro lapai , 5 vienetai
  • Bazilikai, švieži , 1 sauja
  • Petražolės, šviežios , 1 saujelė
  • Morkos , 2 vienetai
  • Raudona paprika
  • daržovių sultinys , 200 mililitrų
  • Vyno actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 2 žiupsneliai
  • Kefalės , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 4 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles nusunkti. Svogūną supjaustyti griežinėliais, česnaką – sukapoti. Kitas daržoves supjaustyti gabaliukais.

  2. Aliejuje kartu su šaukštu sviesto pakepinti svogūną, česnaką, smulkintas prieskonines žoleles ir daržoves.

  3. Į masę supilti daržovių sultinį, actą, sudėti pupeles. Kaitint,i maišant, 6 minutes. Pasūdyti, pabarstyti pipirais.

  4. Žuvis įpjauti skersai. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir miltais. Iškepti likusiuose riebaluose. Patiekti su daržovėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Medaus, šokolado ir bananų pyragas Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Naminė pica Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!