Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptos plekšnės
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
- Miltai , 1 stiklinė
- Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
- Plekšnės , 2 vienetai
- Citrina , 1 vienetas
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Plekšnes išdarinėjame, sutvarkome, apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis.
Miltus sumaišome su druska ir pipirais. Plekšnes apvoliojame miltų mišinyje, tada plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. 20 min. palaikome šaldytuve.
Kepame ant silpnos ugnies, pabaigoje sudedame sviestą. Skanaus.
Receptą atsiuntė Mintarė
Komentarai1
- Komentuoti
Lina Žebrauskienė

o man pleksne nelabai skani zuvis
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!