Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos plekšnės

Keptos plekšnės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Džiūvėsėliai , 1 stiklinė
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Plekšnės , 2 vienetai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Plekšnes išdarinėjame, sutvarkome, apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis.

  2. Miltus sumaišome su druska ir pipirais. Plekšnes apvoliojame miltų mišinyje, tada plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. 20 min. palaikome šaldytuve.

  3. Kepame ant silpnos ugnies, pabaigoje sudedame sviestą. Skanaus.

Receptą atsiuntė Mintarė
Komentarai1
Lina Žebrauskienė

o man pleksne nelabai skani zuvis

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Skanios salotos su kumpiu Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!