Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos po folija vištų kulšelės

Keptos po folija vištų kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, (kulšelės, be odos ir kaulų) , 10 vienetų
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinas, (dideli arba sultys) , 2 vienetai
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Prieskoninės žolelės
  • Druska
  • Bulvės , 6 vienetai
  • Pomidorai, (čeri, geltonieji, pagal poreikį)
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  2. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  3. Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.

  4. Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Vištienos kepsniukai Nugarinės šašlykas Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!