Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos stintos

Keptos stintos
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Apvoliojimui:
  • Miltai , 100 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Stintos , 1 kilogramas
  • Aliejus , 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis nuvalome ir nuplauname vandeniu.

  2. Miltus sumaišome su druska. Šiame miltų mišinyje pavoliojame kiekvieną žuvytę ir dedame į įkaitintą aliejų.

  3. Kepame, kol gražiai apskrunda. Kepti reikia iš abiejų pusių (po ~4 minutes).

  4. Iškeptas žuvis sudėti ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Receptą atsiuntė Erika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!