Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos tilapijos

Keptos tilapijos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tilapijų filė , 500 gramų
  • Aliejus , 80 gramų
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Žalumynai (petražolės, krapai, rozmarinai) , 1 saujelė
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti gabaliukais, ištrinti prieskoniais su druska, kiek palaikyti.

  2. Nupilti vandenį, jei atsirado.

  3. Po gabaliuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiūvėsiais ir kepti ant aliejaus.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos sriuba su kariu Marinuota strimele Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!