Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos vištų blauzdelės

Keptos vištų blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Prieskoniai, vištienai , 25 gramai
  • Aitrūs prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 1,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite susmulkintus česnakus su aliejumi, vištienos bei aštriais mėsos prieskoniais ir sojų padažu.

  2. Paruoštu mišiniu gerai įtrinkite kulšeles ir palaikykite 1 val.

  3. Šaukite į 220 laipsnių orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus.

  4. Jei nenorite apkepusios vištienos kepkite sudėję į kepimo rankovę. Tada kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.

Receptą atsiuntė Borisas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas Troškintos kiaulienos kepenėlės Astros kepsnys Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!