Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos vištų blauzdelės

Keptos vištų blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Kečupas , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika, malta , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čili , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 600 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
    Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.

  2. Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.

  3. Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
    Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.

Receptą atsiuntė Vaida M.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Tarkuotų bulvių virtinukai Dešrelės su bulvėmis Čenakai Naminė pica Čirviniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!