Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptos vištų blauzdelės

Keptos vištų blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Kečupas , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika, malta , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čili , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 600 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
    Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.

  2. Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.

  3. Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
    Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.

Receptą atsiuntė Vaida M.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!