Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptų daržovių asorti su maltinukais

Keptų daržovių asorti su maltinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Cukinija , 2 vienetai
  • Pievagrybiai , 150 gramų
  • Paprika, raudona , 1 vienetas
  • Apelisinas , 1 vienetas
  • Žalia citrina , 1 vienetas
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • daržovių sultinys , 100 mililitrų
  • Balzaminis actas , 5 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Malta jautiena , 400 gramų
  • Sezamų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamų sėklos , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinis , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
  • Cherasas , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kmynai , 1 žiupsnelis
  • Aitriojo paprika , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinijas ir papriką supjaustykite griežinėliais, nuvalytus grybus perpjaukite išilgai pusiau. Viską sudėkite į dubenį ir užpilkite marinatu, pagamintu iš apelsino, žaliosios citrinos sulčių ir žievelių, daržovių sultinio, acto, druskos, pipirų ir smulkiai sukapotų česnakų. Palikite marinate mažiausiai 3 val.

  2. Į dubenį sudėkite faršą, supilkite sezamų aliejų, suberkite sezamų sėklas, įmuškite kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos, kmynų, aitriųjų paprikų ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite nedidelius apvalius maltinius

  3. Marinatą nupilkite nuo daržovių, suverkite daržoves, maltinukus ant iešmų ir kepkite lauko kepsninėje ant grotelių.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Žuvienė iš upėtakio Vištienos kepsniukai Česnakinis padažas kebabams Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!