Greita paieška
Receptai
Draugai
Keptų krevečių užkandėlė
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Krevetės , 400 gramų
- Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus
- Citrina (sultys)
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Krevetes nuplauti ir apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Tada gausiai apvolioti džiūvėseliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Skanaus.
Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!