Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptų krevečių užkandėlė

Keptų krevečių užkandėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krevetės , 400 gramų
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Citrina (sultys)
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Krevetes nuplauti ir apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Tada gausiai apvolioti džiūvėseliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Čenakai Raugintų kopūstų sriuba Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!