Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptų krevečių užkandėlė

Keptų krevečių užkandėlė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Krevetės , 400 gramų
  • Džiūvėsėliai , 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus
  • Citrina (sultys)
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Krevetes nuplauti ir apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Tada gausiai apvolioti džiūvėseliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Kiaulienos nugarinė su sūriu Folijoje kepta vištiena Čenakai Paprasta žuvienė Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!