Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptų obuolių desertas su varške

Keptų obuolių desertas su varške
Keptų obuolių desertas su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Obuoliai , 10 vienetų
  • Varškė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kokoso drožės , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilės milteliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius perpjauti ir išskobti.

  2. Varškę sumaišyti su vaniline pudra, kiaušiniu, grietine ir kokosų drožlėmis, dėti ant obuolių puselių ir kepti apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Mieliniai čeburėkai Naminė pica Kiaulienos nugarinė su sūriu Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!