Greita paieška
Receptai
Draugai

kiauliakojis

kiauliakojis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 10

Gaminimo instrukcija:
  1. plono kiaulienos lasinio palties 40 cm * 35 cm mazdaug, kliaules koju, morku, druskos, zirneliu ir prieskoniu.

  2. i lasinies "laksta" sudeti nupjaustytas skureles, mesyte nuo koju. Pabarstyti prieskoniais. pipirais ir druska. Per vidurį sudėti žirnelius ir morkas. Viską susukti spaudžiant. Suvynioti i politileno plevelę, po to į baltą medžiagą ar paklode. perrišti. Verdame 2 valandss. Po to paslegiam (geriausiai per nakti).

Komentarai10
Sandra

ir koja tinka ir karka, kai koja kiaules darineji, isimi visu skauliukus, tik nagelius palieki, labai grazus vaizdas buna.

Valentina Kazakevičienė

Gal čia ne kojas, o karkas reikia imt?

pasaka2

na aisku biskuti apdega,bet,tik nereikia visiskai sudegint,kept kol labai,labai gerai apskrus,jai ir kiek daugiau apdega nesijaudink,kepimo skonio visuomet ygauna mesyte. bent jau pas mus visoj seimoj sitaip gaminam vyniotinius,visiems patinka,tiesiog rei

Sandra

tikrai reiks isbandyt,o tas skuduras neapdenga?

pasaka2

buna labai skanu,tik reik gerai apkepint is visu pusiu ,netinget pavartyt. gan keistai skamba jog su skuduru reikia kept,bet apkepa per skurly skurike buna traskesne. na pabandyt tiesiog reikia. mano mociute visa laik taip vyniotinius gamindavo,kaip bedar

pasaka2

i laksta dedu riebesnio farso,su prieskoniais,biskuti morkyciu,suvinioju viska y skudura,greitpuody verdu apie 45 min, isemus paslegiu nakciai,ir paskui,su visu skurliu neisvyniojus vyniotiny kepu orkaitej ,kol gerai apkeps,sesnako skilteles dar keles ide

Sandra

niekada nesu kepus vyniotinio apart netikrus zuikius, ar farso vyniotinius. gal gali smulkiau papasakot kaip ji darai? ar recepta idet?

pasaka2

as tai nesuku y plevele suku tik i skudura,palaikau per nakt paslegta ir paskui apkepu orkaitej,skanumelis tai fantastiskas,kepant dar idedu i bleka kelias cesnako skilteles

Sandra

tikrai taip

Lina Žebrauskienė

nieko ner skaniau uz naminius vyniotinukus.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Taco Įdaryti makaronų vamzdeliai Virti briuselio kopūstai su sviestu Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!