Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiauliena su jogurto ir grietinės padažu

Kiauliena su jogurto ir grietinės padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Jogurtas , 150 gramų
  • Grietinė , 100 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Žalumynai , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Druska , 500 gramų
  • Miltai , 350 gramų
  • Vanduo , 50 mililitrų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kiaulienos kumpis , 1 kilogramas
Mėsai:
  • Žalumynai , 4 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome druską, miltus, kiaušinius ir vandenį. Pagardiname pipirais, išminkome ir iškočiojame tešlą.

  2. Mėsą įtriname druska, pipirais ir smulkintais žalumynais. Mėsą susukame į tešlą ir dedame siūle žemyn, į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame maždaug 2-3 val.

  3. Likusius žalumynus sumaišome su grietine, jogurtu, trintu česnaku, druska, cukrumi, pipirais ir citrinos sultimis.

  4. Iškepusią mėsą išimame iš orkaitės, paliekame keletui minučių pravėsti. Tuomet mėsą išimame iš tešlos, supjaustome ir patiekiame su jogurto ir grietinės padažu. Skanaus.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Skruzdėlynas su kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!