Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiauliena su keptais pomidorais
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulienos nugarinė , 500 gramų
- Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Santa Maria prieskoniai su čiobreliais , 2 valgomieji šaukštai
- Slyviniai pomidorai , 15 vienetų
- Feta sūris , 120 gramų
- Juodosios alyvuogės , 120 gramų
- Santa Maria grūsti juodieji pipirai
- Santa Maria čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui.
Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.
Receptą atsiuntė Santa Maria
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!