Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos filė ir kopūstų salotos

Kiaulienos filė ir kopūstų salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kopūstas , 200 gramų
  • Morka , 160 gramų
  • Džiovinta slyva , 16 vienetų
  • Rukyta kiaulienos filė , 120 gramų
  • Citrinos sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustome kvadratėliais ir trumpai apverdame pasaldintame bei pasūdytame vandenyje.

  2. Morkas supjaustome nedidelėmis lazdelėmis ir nuplikome verdančiu vandeniu. Slyvas supjaustome į 4 dalis. Kiaulienos filė supjaustome lazdelėmis.

  3. Visus paruoštus produktus sumaišome, užpilame citrinų sulčių bei aliejaus plakiniu su prieskoniais ir petražolėmis. Papuošiame džiovintomis slyvomis.

Receptą atsiuntė Erika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulviniai vėdarai Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!