Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos filė su garstyčių padažu

Kiaulienos filė su garstyčių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos filė , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Sviestas , 5 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Peletrūnas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinė , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite riekutėmis poevagrybius, nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite, pakepinkite svieste kartu su pievagrybiais.

  2. Supjaustykite kiaulienos filė 2 cm gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais.

  3. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min.

  4. Po to sudėkite grietinę ir patroškinkite dar porą min. Tiekiama su karštomis bulvėmis, ryžiais arba salotomis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė Česnakų salotos Žemaičių blynai su faršu Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Ypatingoji mišrainė Naminiai kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!