Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos gabaliukai su svogūnišku padažu

Kiaulienos gabaliukai su svogūnišku padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Krapai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Kiaulienai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Aliejus , 25 mililitrai
  • Prieskoniai kiaulienai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulienos gabaliukus paprieskoniuojam, padruskinam, papipirinam ir kepame keptuvėje.

  2. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje.

  3. Pieną arba grietinėlę išplakame su garstyčiom, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos.

  4. Kai mėsa baigia kepti, supilame padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Salotos su lašiša Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!