Kiaulienos gabaliukų troškinys
- Kiauliena , 200 gramų
- Bulvės , 6 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Žiediniai kopūstai , 4 lapai
- Pipirai, raudoni ankštiniai , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apkepti iš visų pusių keptuvėje su aliejumi, kepti apie 15 minučių, bekepant pabarstyti druska ir pipirais (pagal skonį).
Nuskusti bulves, nuplauti ir supjaustyti gabaliukais panašaus dydžio kaip ir mėsa, tą patį padaryti su morkomis. Pasmulkinti ankštinį pipirą ir žiedinio kopūsto šakeles.
Apkeptus mėsos gabaliukus sudėti į platesnį puodą arba troškintuvę, ant viršaus sudėti smulkintas daržoves. Įpilti vandens, kad vos apsemtų daržoves, virti ant mažos ugnies, kol suvirs visas vanduo.
Pasmulkinti ankštinį pipirą ir ir sudėti, baigiant suvirti vandeniui.
Šį troškinį galima valgyti su įvairiomis daržovių salotomis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųŽali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.
Rodyti kitą patarimą