Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos "grybai"

Kiaulienos "grybai"
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
  • Džiūvėsėliai
Reikės:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Kiaulienos išpjova , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime.

  2. Į faršą dedame druską, pipirus, kiaušinį, džiuvesėlius. Viską išminkome.

  3. Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame "grybo" galvutę, užrišam siūliuku.

  4. Tada formuojam "grybo" kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado "sijonuku".

  5. Tokius "grybus" statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Česnakinis padažas kebabams Purūs keksiukai Žuvienė iš upėtakio Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!