Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiaulienos "grybai"
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Druska
- Pipirai
- Džiūvėsėliai
Reikės:
- Kiaulienos faršas , 500 gramų
- Kiaulienos išpjova , 500 gramų
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime.
Į faršą dedame druską, pipirus, kiaušinį, džiuvesėlius. Viską išminkome.
Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame "grybo" galvutę, užrišam siūliuku.
Tada formuojam "grybo" kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado "sijonuku".
Tokius "grybus" statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės.
Receptą atsiuntė Simona
Gairės:
kiaulienos receptas, receptas su mėsa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!