Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos "grybai"

Kiaulienos "grybai"
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
  • Džiūvėsėliai
Reikės:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Kiaulienos išpjova , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime.

  2. Į faršą dedame druską, pipirus, kiaušinį, džiuvesėlius. Viską išminkome.

  3. Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame "grybo" galvutę, užrišam siūliuku.

  4. Tada formuojam "grybo" kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado "sijonuku".

  5. Tokius "grybus" statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Grybų padažas Virtos “gėlytės” Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Burokėlių salotos Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!