Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos "grybai"

Kiaulienos "grybai"
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
  • Džiūvėsėliai
Reikės:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Kiaulienos išpjova , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime.

  2. Į faršą dedame druską, pipirus, kiaušinį, džiuvesėlius. Viską išminkome.

  3. Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame "grybo" galvutę, užrišam siūliuku.

  4. Tada formuojam "grybo" kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado "sijonuku".

  5. Tokius "grybus" statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Kepta žuvis marinate Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!