Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 800 gramų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Augalinis aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Mėsos sultinys , 250 gramų
  • Bulvės , 600 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Petražolės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą perplauti, supjaustyti kubeliais, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su aliejumi, šia mase ištepti mėsą ir palikti 10-15 min.

  2. Svogūną supjaustyti kubeliais, pomidorius perpilti virintu vandeniu ir nulupti odelę.

  3. Morką ir žalius svogūnų lapus susmulkinti.

  4. Šiek tiek pakeptą mėsą sudėti į puodą, sudėti svogūnus, pomidorus ir sultinį bei troškinti 50 min. Į puodą, likus 15 min., sudėti kubeliais supjaustytas bulves.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai1
Gabriele

Manau bus skanus pietus šiandien, tetis daro guliasa.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Grybų padažas Čenakai Salotos su lašiša Lietiniai su dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!