Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiauliena , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Priekoniai , 2 žiupsneliai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Bulvės , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais, sudėti į įkaitintą aliejų, kepti kol paruduos. Kitoje keptuvėje apkepinti susmulkintus svogūnus ir morkas, o kai mėsa apkeps - sudėti ir kepti dar apie 10 min.

  2. Po to apibarstyti miltais ir apipilti pienu. Troštinki apie 30 min. Kol mėsa troškinsis supjaustyti kubeliais neluptas bulves,sudėti į kepimo skardą, įpilti šiek tiek vandens, aliejaus, apibarstyti prieskoniais ir kmynais.
    Bulves kepti apie 20min.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Šašlykas orkaitėje Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!