Greita paieška
Receptai
Draugai
Kiaulienos guliašas
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Kiauliena , 1 kilogramas
- Svogūnai , 2 vienetai
- Morkos , 2 vienetai
- Priekoniai , 2 žiupsneliai
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Pienas , 200 mililitrų
- Bulvės , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais, sudėti į įkaitintą aliejų, kepti kol paruduos. Kitoje keptuvėje apkepinti susmulkintus svogūnus ir morkas, o kai mėsa apkeps - sudėti ir kepti dar apie 10 min.
Po to apibarstyti miltais ir apipilti pienu. Troštinki apie 30 min. Kol mėsa troškinsis supjaustyti kubeliais neluptas bulves,sudėti į kepimo skardą, įpilti šiek tiek vandens, aliejaus, apibarstyti prieskoniais ir kmynais.
Bulves kepti apie 20min.
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!