Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiauliena , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Priekoniai , 2 žiupsneliai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Bulvės , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais, sudėti į įkaitintą aliejų, kepti kol paruduos. Kitoje keptuvėje apkepinti susmulkintus svogūnus ir morkas, o kai mėsa apkeps - sudėti ir kepti dar apie 10 min.

  2. Po to apibarstyti miltais ir apipilti pienu. Troštinki apie 30 min. Kol mėsa troškinsis supjaustyti kubeliais neluptas bulves,sudėti į kepimo skardą, įpilti šiek tiek vandens, aliejaus, apibarstyti prieskoniais ir kmynais.
    Bulves kepti apie 20min.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Nugarinės šašlykas Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!