Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 1 kilogramas
  • Pomidorų padažas , 5 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Krapai, smulkinti , 1 sauja
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Aliejus, kepimui
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada sumaišyti su trintu česnaku, pipirais ir palikti marinuotis valandą laiko.

  2. Įkaitintame aliejuje, ant didelės liepsnos, apkepti mėsos gabaliukus. Ugnį sumažinti ir sudėti apkepti pjaustytą svogūną.

  3. Keptuvės turtinį sudėti į puodą su nedideliu kiekiu verdančio vandens. Sudėti pomidorų padažą ir troškinti 40 minučių. Pabaigoje, guliašą pagardinti druska.

  4. Patiekti su smulkintais krapais.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai1
Viktor Skarovskij

puikus receptas. tik truputi pasitobulinau sau, idejau tarkoto saliero stiebo troskinimo metu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Kepta žuvis marinate Silkė su cinamonu Naminė pica Šašlykas orkaitėje Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!