Greita paieška
Receptai
Draugai

Kiaulienos guliašas

Kiaulienos guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 1 kilogramas
  • Pomidorų padažas , 5 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Krapai, smulkinti , 1 sauja
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Aliejus, kepimui
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada sumaišyti su trintu česnaku, pipirais ir palikti marinuotis valandą laiko.

  2. Įkaitintame aliejuje, ant didelės liepsnos, apkepti mėsos gabaliukus. Ugnį sumažinti ir sudėti apkepti pjaustytą svogūną.

  3. Keptuvės turtinį sudėti į puodą su nedideliu kiekiu verdančio vandens. Sudėti pomidorų padažą ir troškinti 40 minučių. Pabaigoje, guliašą pagardinti druska.

  4. Patiekti su smulkintais krapais.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai1
Viktor Skarovskij

puikus receptas. tik truputi pasitobulinau sau, idejau tarkoto saliero stiebo troskinimo metu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Folijoje kepta žuvis bus sultingesnė ir skanesnė.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Porų mišrainė su kumpiu Keksiukai su spanguolėmis Sumuštinukai su lašiša ir citrina Naminiai kotletai Želė tortas „Vasarėlė“ Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!